Tietoa kirjoittajasta

Henkilökuva

Chilessä 2006Peter Eriksson (s.1981) on visionääri, joka pyrkii näkemään kaikissa tilanteissa mahdollisuuden. Positiivinen ja elämänmyönteinen ajattelu on ollut kaikessa hänen tekemisessään vahvasti esillä. Peter on jo kouluikäisestä asti tehnyt useita eri töitä ja yrittämisen hän aloitti jo lukioaikana.

Töidensä ja yritystoimintojensa lisäksi Peter on aina ollut kiinnostunut myös sijoittamisesta. Peter on aloittanut aktiivisen ja menestyksekkään kiinteistösijoittamisen jo 24 -vuotiaana. Kiinnostus asuntojen suunnittelusta itse rakentamiseen ja sisustukseen on kasvanut Peterin erityisen kiinnostuksen kohteeksi.

Peter on aina painottanut terveyden ja hyvän fyysisen kunnon tärkeyttä läpi elämän. Lukuisten maratonien lisäksi hän on mm. kiivennyt Chilen ja Kaakkois-Aasian korkeimmille vuorille. Matkustaminen on yksi Peterin suurimmista intohimoista. Peter on matkustanut kymmenissä maissa ja kiertänyt kolmesti maailmanympäri.

Toisten ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä Peterin sydäntä. Avoimuudellaan ja omalla esimerkillään hän pyrkii tukemaan myös muita nuoria saavuttamaan oman päämääränsä. Peter on mukana vapaaehtoistyössä ja yhteisöissä, jotka toimivat nuorten syrjäytymistä vastaan.

Kuvat & media:
Peter Eriksson
Juttu Turun Sanomissa