Osa nuorista osaa myös käyttäytyä fiksusti

On helppo osoittaa sormella nuoria heti virheen tapahduttua

Viime aikoina on ollut paljon uutisia siitä miten nuoret käyttäytyvät huonosti. Viimeksi eilen illalla iltasanomat uutisoi näyttävästi:

Osa Nuorista varmasti tekee väärin eikä halua korjata tekemiään vääryyksiään – tämä on myös mielestäni paheksuttavaa. Mutta sitten on myös niitä nuoria jotka toimivat oikein ja esimerkillisesti. Alla yksi päivitykseni aiheesta:

Pointtini on se, että löytyy myös erittäin fiksuja ja asiallisesti käyttäytyviä nuoria. Sekä myös niitä nuoria jotka toimivat väärin – mutta jotka ottavat vastuuta teoistaan. Kuka nyt ei olisi nuorempana hölmöilyt. Kysymyshän on siitä miten ongelmat ja epäkohdat loppuviimein ratkotaan. Myös medialla ja meillä vanhemmilla on tässä iso rooli. Liikaa yleistämällä ja tuomalla vain negatiivisia uutisia esiin – teemme hallaa omalle ajattelullemme. Moni voi tästä syystä jättää vaikka nuoren palkkaamatta töihin koska pelkää liikaa ongelmia. Tuodaan siis myös ne fiksut nuoret ja heidän oikeat teot esille paremmin – ja muistetaan kiittää niitä nuoria, jotka ottavat vastuuta teoistaan!

Linkki: Nuorten epäasiallinen tempaus rikkoi hiihtohissin Turussa – ”Tulee hemmetin kova puhuttelu”
Lisää oma kommenttisi: